Advertisement

Σεισμοσ Θηβα / Πιο αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

Σεισμοσ Θηβα / Πιο αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, είχε επίκεντρο 13 χλμ. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Δεκάδες μικροί σεισμοί καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη θήβα με τον ισχυρότερο να καταγράφεται τα ξημερώματα της κυριακής, μεγέθους 4,3 ρίχτερ. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα.

Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Το γεωδυναμικό ινστιτούτο (γι) του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών (εαα) ανταποκρίθηκε άμεσα και θεσμικά με στόχο την ενδελεχή παρακολούθηση της έντονης μικροσεισμικής δραστηριότητας, η οποία ξεκίνησε την 10η ιουνίου. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης κοντά στην θήβα, ο οποίος έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της αττικής. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα.

Seismos 4 4 Rixter Sth 8hba Idiaitera Ais8htos Sthn Attikh H Ka8hmerinh
Seismos 4 4 Rixter Sth 8hba Idiaitera Ais8htos Sthn Attikh H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 11 χλμ. Σεισμός έγινε αισθητός και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης και σημειώθηκε στη θήβα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος με ανάρτηση στο facebook, αναφέρει πως η θήβα είναι υπό στενή παρακολούθηση. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται ανατολικά.

8,2 618 29 φεβρουαρίου 1858.

6,8 13 12 οκτωβρίου 1856 ρόδος. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4.1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης 20 ιουλίου κοντά στη θήβα. Η σεισμική αλληλουχία που ταρακουνά την πόλη ανησυχεί τους κατοίκους, ενώ οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη θήβα, το πρωί της τρίτης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους.

Σεισμοσ στη θηβα /πιο προσφατα. 8,2 618 29 φεβρουαρίου 1858. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, είχε επίκεντρο 13 χλμ. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Μετρίου μεγέθους 4,4, στις 12.55, περίπου 11 χλμ ανατολικά της θήβας, αισθητός και στα βόρεια της.

Wfb1mjpzr9 4zm
Wfb1mjpzr9 4zm from i0.wp.com
Σεισμοσ στη θηβα /πιο προσφατα. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, πρόκειται για σεισμική δόνηση 4,1 της κλίμακας ρίχτερ στην. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Δημοσιεύτηκε από gerasimos papadopoulos στις τετάρτη, 2 δεκεμβρίου 2020 «ασυνήθιστο φαινόμενο» λένε οι σεισμολόγοι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12:

Δεκάδες μικροί σεισμοί καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη θήβα με τον ισχυρότερο να καταγράφεται τα ξημερώματα της κυριακής, μεγέθους 4,3 ρίχτερ.

Σεισμός 4,5 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο κοντά στη θήβα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Μετρίου μεγέθους 4,4, στις 12.55, περίπου 11 χλμ ανατολικά της θήβας, αισθητός και στα βόρεια της. 8,2 618 29 φεβρουαρίου 1858. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα: Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Η σεισμική αλληλουχία που ταρακουνά την πόλη ανησυχεί τους κατοίκους, ενώ οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 11 χλμ. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου 6,8 13 12 οκτωβρίου 1856 ρόδος.

Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Σεισμοσ στη θηβα /πιο προσφατα. Πιο αναλυτικά, αναφέρει τα εξής: Tags αττικη ευθυμιοσ λεκκασ θηβα σεισμοσ.

Uexp Ojifkslom
Uexp Ojifkslom from www.pellanews.gr
8,2 618 29 φεβρουαρίου 1858. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12: Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα: Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται ανατολικά.

Σεισμική δόνησησημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα.

Πιο αναλυτικά, αναφέρει τα εξής: Από την θήβα σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το μέγεθος του σεισμού είναι 4,5 ρίχτερ. Σεισμοσ στη θηβα /πιο προσφατα. Ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος με ανάρτηση στο facebook, αναφέρει πως η θήβα είναι υπό στενή παρακολούθηση. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4.1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης 20 ιουλίου κοντά στη θήβα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Μετρίου μεγέθους 4,4, στις 12.55, περίπου 11 χλμ ανατολικά της θήβας, αισθητός και στα βόρεια της. Το γεωδυναμικό ινστιτούτο (γι) του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών (εαα) ανταποκρίθηκε άμεσα και θεσμικά με στόχο την ενδελεχή παρακολούθηση της έντονης μικροσεισμικής δραστηριότητας, η οποία ξεκίνησε την 10η ιουνίου. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 11 χλμ. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης κοντά στην θήβα, ο οποίος έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ.

Posting Komentar

0 Komentar